Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti deveni un „voluntar de profesie” | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde poti deveni un „voluntar de profesie”

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/06/2012

Cateodata voluntarii, oricat de pasionati ar fi de ce fac si oricat devotament ar avea fata de proiectele in care sunt implicati, au nevoie si de un stimul financiar. Pentru acestia si pentru persoanele care au un loc de munca dar isi doresc sa devina voluntari platiti avem o veste buna cu denumirea „Voluntar de profesie”.

Este vorba despre Fundatia Vodafone care cauta 15 voluntari pe o perioada de 6 luni si se angajeaza ca se va ocupa de salariile acestora si de cheluielile administrative. Daca va surade ideea de a va oferi serviciile pentru o cauza buna si vreti sa aplicati pentru unul din cele 15 locuri trebuie sa va alegeti un ONG unde doriti sa lucrati si sa realizati impreuna cu acesta un proiect pe care il veti pune in practica in timpul programului. ONG-ul respectiv trebuie sa isi desfasoare activitatea intr-unul din domeniile: sanatate, educatie, prevenirea abandonului familial, programe pentru tineri cu dizabilitati si varstnici.

Va puteti inscrie pana pe 15 iunie iar mai multe detalii despre regulament gasiti pe website-ul: www.vodafone.ro.

Sursa foto: my.englishclub.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top