Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vizitezi taramul preferat al Zeilor si Zeitelor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…unde vizitezi taramul preferat al Zeilor si Zeitelor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/06/2012

Este vorba despre binecunoscuta Grecie, o tara care nu se afla intr-o situatie stralucita din punct de vedere financiar si economic dar care reprezinta o destinatie turistica de vis si este cautata in continuare pentru apele azurii si plajele sale fierbinti atat la propriu cat si la figurat.

In Grecia veti gasi apa curata, plaje cu nisip fin, peisaje foarte frumoase care te duc cu gandul la documentarele despre mari si oceane si care pot fi observate mai ales daca optati pentru croaziere, tot felul de obiective turistice interesante cum ar fi manastirile, constructii specifice in culorile alb si albastru, parcuri acvatice mari si bogate in oportunitati de distractie, etc. Daca aveti ocazia sa vizitati aceasta tara, nu plecati fara sa petreceti macar o “seara a la grec” cu mancarurile si bauturile traditionale dar si cu voie buna, dansuri specifice (sirtaki si zorba) si momente artistice.

Va propunem 2 destinatii:
- Halkidiki: Hotel Pallini Beach 4*/ Kallithea, Kassandra, unde o noapte de cazare cu demipensiune costa 72 euro/ persoana in camera dubla (dupa 20.08.2012).
-  Paralia Riviera Olimpului: Hotel Mediterranenan Village 5*/ Paralia- Riviera Olimpului unde o noapte de cazare cu demipensiune costa 91 euro/ persoana in camera dubla (dupa 16.08.2012).

Sursa foto: www.supergrecia.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top