Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vizitezi un lac cat o mare, in Ungaria | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde vizitezi un lac cat o mare, in Ungaria

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/05/2012

Lacul Balaton este situat in Ungaria, la o distanta de aproximativ 150 km de Budapesta si este cel mai mare lac din Europa. Lacul ofera turistilor o multime de surprize placute pentru petrecerea vacantelor exact ca o mare adevarata. Este un loc unde poti merge pentru pescuit, sporturi nautice, relaxare, calitatile curative ale namolului fin si poti lua si copiii pentru ca vor gasi si ei modalitati de distractie.

Perioada cea mai buna a anului pentru a porni intr-o excursie catre Balaton este  iunie-august iar posibilitatile de cazare sunt destul de variate. Daca va plictisiti de stat pe malul lacului puteti opta pentru plimbari cu vaporasul sau puteti vizita alte obiective turistice interesante din jurul Balatonului. Trei dintre cele mai importante statiuni turistice din zona sunt Siofok, Keszthely si Balatonfured. Prima gazduieste Muzeul Minereurilor unde sunt expuse in jur de 3.000 de tipuri de minerale culese din Bazinul Carpatic. In a doua statiune poti merge daca vrei sa vizitezi Muzeul de Martipan dar nu trebuie sa ratezi Castelul Festetics, unul dintre cele mai mari din Ungaria. Ultima statiune este de fapt chiar prima statiune balneo-climaterica din Ungaria.

Gasiti mai multe detalii despre ce puteti vizita la Balaton consultand website-ul hotelului Hunguest Pelion de 4 stele unde gasiti si o „pestera de terapie„: www.hunguesthotels.hu.

Sursa foto: www.continentaltravel.hu

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top