Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te bucuri de bucate alese si rauri de bere | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 26, 2019

…unde te bucuri de bucate alese si rauri de bere

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/05/2012

In perioada 7 – 10 iunie se va desfasura un festival al berii si al ciolanului exact asa cum ii place romanului  intr-o localitate din Ungaria foarte aproape de granita cu tara noastra. Se vor savura mii de beri din nenumarate sortimente, se vor servi tocanite delicioase iar distractia va fi intretinuta de concerte si spectacole live.

Festivalul incepe cu un butoi de bere care “vine din cer” si este oferit gratis vizitatorilor si continua cu un concurs de gatit tocanita de ciolan. Turistii vor putea urmari un duel de gatit in care doua vedete locale se vor intrece in prepararea mancarurilor traditionale maghiare si vor putea degusta cele peste 50 de feluri de bere  in acordurile muzicale ale artistilor invitati.

Orasul in care se desfasoara Festivalul Berii se numeste Békéscsaba, este situat la o distanta de aproximativ 100 km fata de Arad de exemplu si in drum spre el va puteti opri si in oraselul Gyula faimos pentru strandurile termale si pentru farmecul sau aparte. Gasiti mai multe informatii despre festivalul berii (inclusiv in limba romana) consultand website-ul: csabaisorfesztival.hu.

Sursa foto: www.debanat.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top