Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te simti ca in Japonia, in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde te simti ca in Japonia, in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/05/2012

In perioada 28 mai – 2 iunie va recomandam un eveniment dedicat celor pasionati de cultura nipona si de felul in care aceasta civilizatie se diferentiaza de celelalte prin inovatie si ingeniozitate si totusi reuseste sa isi pastreze fondul folcloric neatins de-a lungul timpului. Evenimentul se numeste “Zilele Culturii Japoneze” si este organizat in cinstea Tarii Soarelui Rasare (sau Yamato asa cum o numesc locuitorii ei).

Sunteti asteptati la Teatrul Odeon, unde va fi gazduit evenimentul, pentru a va bucura de surprize interesante legate de traditiile sau valorile Japoniei. Astfel, azi si maine beneficiati de intrare libera in Salile Majestic si Studio, unde puteti viziona o expozitie de fotografie, foto-haiku, caligrafie, kimono, origami si alte obiecte japoneze (Yokoso Japan sau Bun venit in Japonia), o prelegere despre dansurile sacre kagura, o demonstratie de ikebana si un spectacol de pian si dans intitulat WA (Armonie). In celelalte zile puteti opta pentru un spectacol de teatru japonez, o demonstratie de dans nipon sau un spectacol inedit in care se foloseste tehnica neconventionala a mimei.

Programul si descrierea detaliata a activitatilor din cadrul evenimentului se pot gasi pe website-ul Teatrului Odeon.

Sursa foto: news.xinhuanet.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top