Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te relaxezi in weekend prin tara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…unde te relaxezi in weekend prin tara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/05/2012

Iti prezentam doua destinatii ideale pentru weekendul care tocmai a inceput: Sibiu, si Rucar (judetul Arges). In fiecare dintre aceste detinatii veti gasi ceva interesant de facut: sa participati la un targ de carte special impreuna cu Meteor Press si Michelin la Sibiu sau sa savurati la propriu festivalul de la Dambovicioara „O masa intr-o farfurie”.

Daca ati ales sa vizitati Sibiul la sfarsit de saptamana veti fi incantati sa aflati ca este un oras de 3 stele Michelin si ca pana pe 27 mai, va avea loc Targul de Carte BOOKenthal Sibiu organizat in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Astfel, in curtea interioara a Muzeului National Brukenthal Meteor Press a pregatit carti noi, reduceri de pret si o surpriza placuta: sarbatorirea unui an de la lansarea Ghidului Verde Michelin Romania in care Sibiul a primit ce mai inalta distinctie Michelin, 3 stele (de vizitat neaparat). Celelalte 7 situri turistice romanesti nominalizate cu aceasta distinctie sunt: manastirile din Bucovina, Maramuresul, Dragomirna, Transfagarasanul, Horezu, Prejmerul si Delta Dunarii.

O alta varianta, mai apropiata de capitala este participarea la Festivalul culinar “O masa intr-o farfurie” care se va desfasura pe 27 mai la Pensiunea Dealul Sasului din Dambovicioara. Va avea loc un concurs in care participantii vor prezenta pe acelasi platou cel putin trei feluri de mancare traditionala, specifica zonei pe care o reprezinta.

Sursa foto: basarabenisibiu.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top