Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde participi la unul dintre cele mai importante festivaluri culturale din Romania | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde participi la unul dintre cele mai importante festivaluri culturale din Romania

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/05/2012

Este vorba despre Festivalul International de Teatru, un eveniment care ne pozitioneaza pe harta culturala a Europei si in care se investeste extrem de multa pasiune pentru aceasta forma de arta. Evenimentul se desfasoara in perioada 25 mai – 3 iunie la Sibiu, un oras deja obisnuit cu evenimente grandioase, spectacole inedite si festivaluri interesante.

In competitie se vor intrece peste 70 de tari iar la cele 350 de evenimente sunt asteptati zeci de mii de spectatori in fiecare zi a festivalului. Acestia vor avea ce sa vada pentru ca vor avea loc spectacole de strada, expozitii fotografice, concerte (de exemplu pe 25 mai Stefan Banica Jr. si The rock’n roll band & the 50’s vor concerta in Piata Mare), spectacole de dans si film, dezbateri, conferinte si seminarii pe tema artei teatrale. Ca la orice eveniment de o asemenea amploare, invitatii vor fi pe masura:  regizori romani si straini, critici, operatori din turismul cultural local si regional, operatori culturali straini, etc.

Gasiti programul complet pentru cele 10 zile de festival consultand website-ul oficial al evenimentului: www.sibfest.eu.

Sursa foto: www.antena3.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top