Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde participi la un spectacol de circ aniversar gratuit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde participi la un spectacol de circ aniversar gratuit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/05/2012

Este vorba despre Circul Globus care aniverseaza 50 ani de succes si care impartaseste acest moment minunat cu toata lumea, indiferent de varsta. Veti putea intra in lumea fascinanta a circului fara sa platiti biletul pentru ca Parcul Tineretului va fi cuprins de atmosfera magica iar momentele de muzica, circ, teatru si dans vor incanta de la fani pana la simpli trecatori.

Spectacolul VIP se va desfasura vineri, 25 mai, incepand cu ora 21.00, in Parcul Tineretului (intrarea Gh. Sincai) iar cei 200 artisti isi vor arata maiestria facand cinste artei circului. Vor putea fi admirate mai ales de cei mici tot felul de animale: pinguini, crocodili, iguane, pitoni si o foca iar vedete precum: Nicola, Manuela Harabor, Mihai Constantinescu, Carmen Trandafir, Jorge, Oana Sarbu si trupe precum Animal-X si Directia 5 vor incanta publicul prin reprezentatiile lor.

Cel mai interesant este ca spectatorii vor avea ocazia sa vizioneze in avant-premiera momente din spectacolele celor trei circuri care vor intra in competitie la cea de a IV-a editie a Festivalului International de Arta a Circului. Vineri seara va puteti bucura de momente speciale in parc gratuit. Puteti afla mai multe detalii despre spectacol, artisti si reprezentatii consultand website-ul: www.circulglobus.ro.

Sursa foto: cartiere.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. bambi says:

    evenimentul s-a amanat pe 31 mai din cauza ploii. si aseara nu a fost nimik, vrajeala de 3 lei. se mai tine sau n u evenimentul???

home | top