Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde din nou ai ce vizita noaptea, gratuit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, September 19, 2018

…unde din nou ai ce vizita noaptea, gratuit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/05/2012

Daca weekendul trecut ne-am imbulzit la vizitat muzee gratis, weekendul urmator e un moment propice sa ne inghesuim la vizitat galerii gratuit pentru ca are loc „Noaptea Alba a Galeriilor”. Activitatile culturale au devenit aproape la fel de populare precum mersul in club sau iesitul la bere pe sfarsit de saptamana ceea ce nu poate decat sa ne incante.

Astfel, pe 25 mai, o multime de galerii din Bucuresti isi deschid portile si sufletul publicului larg iar organizatorii se mandresc cu faptul ca faciliteaza accesul la cultura prin evenimente de acest gen. Se doreste promovarea artei contemporane si a spatiilor in care aceasta se materializeaza si se expune spre admiratia celor care o pot intelege. Noaptea Alba a Galeriilor sau NAG va propune o incursiune prin Bucuresti in aproximativ 30 galerii si spatii alternative in care veti putea admira forme ale artelor vizuale, momente muzicale sau teatrale, dans, etc.

Organizatorii (Asociatia Ephemair) pun la dispozitia doritorilor si o harta a NAG iar pe website-ul evenimentului: noapteagaleriilor.ro va puteti informa cu privire la programul activitatilor, galeriilor si spatiilor alternative din 25 mai.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top