Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara Festivalul International de Film Transilvania 2012 | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde se desfasoara Festivalul International de Film Transilvania 2012

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/05/2012

Festivalul International de Film Transilvania sau TIFF mai pe scurt, nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind evenimentul in cadrul caruia filme precum pelicula lui Cristian Mungiu, 4 luni, 3 saptamani si 2 zile, Autobiografia lui Nicolae Ceausescu, Legaturi bolnavicioase sau Moartea domnului Lazarescu au fost puse in lumina pentru prima data.

Anul acesta festivalul se desfasoara in perioada 1-10 iunie la Cluj-Napoca iar organizatorii promit o editie extraordinara ca de altfel si cele 10 editii trecute. Spectatorii festivalului (anul trecut au fost in jur de 70.000) vor lua parte la promovarea artei cinematografice, vor participa la petreceri si concerte incendiare si la final se vor desparti cu greu de atmosfera captivanta de la Cluj.

Si pentru ca TIFF este un eveniment pe care nu trebuie sa il ratati in vara acestui an iar orice vacanta trebuie planuita cu seriozitate inainte, va propunem cateva oferte de cazare prin Eximtur, partenerul de ospitalitate al festivalului (Agentia Eximtur se ocupa de cazarea participantilor la TIFF). De exemplu la un hotel de 3 stele din Cluj cum ar fi Hotel Capitol, un pachet de 2 nopti  (cazare – camera dubla + mic dejun) pe parcursul festivalului costa  336 lei. Gasiti mai multe detalii despre ofertele speciale TIFF 2012 de cazare in Cluj consultand website-ul agentiei Eximtur iar despre festival, participanti si filme aici.

Sursa foto: tiff.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top