Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde vizitezi cea mai mare expozitie de lego din Romania | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde vizitezi cea mai mare expozitie de lego din Romania

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/05/2012

In cadrul Muzeului Etnografic al Transilvaniei puteti viziona cea mai mare colectie de lego din Romania. Muzeul din Cluj asteapta atat oameni mari cat si copii pana pe 20 mai sa se bucure de constructiile realizate din cele peste 5 milioane de piese care cantaresc aproximativ o tona si sunt desfasurate pe o suprafata de 120 mp.

Lego exista de aproape 100 ani in lumea noastra si a fost prima data fabricat in Danemarca. Indiferent de timpul care trece peste acest faimos joc, popularitatea lui se mentine, fermecand generatii dupa generatii de copii si o multime de adulti. In cadrul expozitiei de lego de la Cluj sunt abordate teme precum: spatii culturale si spatii muzeale, urbanism traditional si contemporan, traditii populare.

Doritorii pot vizita muzeul si expozitia de luni pana vineri in intervalul 9:00-17:00, sambata intre 16:00-02:00, iar duminica intre 12:00-17:00. Pretul unui bilet este de 3 lei iar la iesire puteti sa achizitionati diverse variante ale jocului lego. Gasiti cateva imagini de la expozitie consultand website-ul: www.adevarul.ro.

Sursa foto: he.wikipedia.org

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top