Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde vizionezi un spectacol de echitatie la Sighisoara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde vizionezi un spectacol de echitatie la Sighisoara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/05/2012

In perioada 18-20 mai puteti participa la un show de echitatie la 16 km de Sighisoara, unul din cele mai bine pastrate orase medievale din Europa, care merita vizitat indiferent de evenimentele pe care le gazduieste sau care sunt organizate in preajma  lui.

Cu sprijinul Federatiei Ecvestre Romane si Federatiei Ecvestre Internationale evenimentul din acest an: Transylvania Horse Show va fi compus din 2 tipuri de competitii dar si o serie de demonstratii care vor transforma weekend-ul viitor intr-un adevarat spectacol in natura dat in cinstea acestui sport nobil. Probele din concurs vor fi: dresaj (consta intr-un sir de miscari exacte, executate calare intr-o arena inchisa iar arbitri vor nota echilibrul, ritmul, supletea, supunerea calului si armonia acestuia impreuna cu calaretul) si cross-country (29 de obstacole: obiecte solide construite din obiecte intalnite in natura precum si diferite obstacole cum ar fi iazuri si santuri, vor fi distribuite pe o distanta de 2.900 m, in cadrul unui circuit in aer liber). Cei peste 80 de concurenti veniti din 15 tari isi vor demonstra devotamentul fata de sporturile ecvestre intr-un cadru idilic, in satul Prod, comuna Hoghilag (la doar 16 km de Sighisoara).

In afara competitiei, spectatorii vor putea participa vineri la un workshop de dresaj natural sustinut de actorul Denis Stefan, sub programul “Caii Romaniei”. De asemenea, sambata (incepand cu ora 12:30) cei prezenti vor putea urmari un spectacol ecvestru alcatuit din demonstratii de tir cu arcul calare, demonstratii de dresaj natural si dresura in libertate facuta de reprezentantul scolii Kassai in Romania, actorul Denis Stefan, dar si alte momente surpriza sustinute de cascadori romani.

Gasiti mai multe detalii despre acest eveniment consultand website-ul: www.horseshow.ro.

Sursa foto: www.equitana.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top