Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te culturalizezi noaptea gratuit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, June 24, 2019

…unde te culturalizezi noaptea gratuit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/05/2012

Este vorba despre un eveniment foarte indragit in capitala si nu numai: noaptea muzeelor care se va desfasura in acest an intre 19-20 mai. Ca multe altele, acest eveniment are si un corespondent la nivel european despre care puteti afla mai multe consultand website-ul: nuitdesmusees.

In Romania se vor putea vizita gratuit in noaptea dintre 19 si 20 mai aproximativ 100 muzee iar ca atmosfera sa fie una cu adevarat culturala, vor avea loc expozitii, spectacole de muzica, dans, teatru si film, proiectii si evenimente speciale interactive. Pe scurt, noutatile acestui an in Bucuresti sunt: Muzeul de Arta Veche Apuseana, Universitatea Spiru Haret, Biblioteca Nationala a Romaniei, Scoala Centrala, Muzeul National al Pompierilor.

Va puteti stabili traseul consultand website-ul evenimentului pentru a vedea ce muzee isi deschid portile pe 19 mai dar va puteti decide in privinta punctelor pe care le veti vizita si cu ajutorul hartilor tiparite special pentru noaptea muzeelor si disponibile gratuit la sediul acestora.

Sursa foto: ww.petocuri.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top