Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde copiii se bucura de muze si muzica la muzeu | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde copiii se bucura de muze si muzica la muzeu

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/05/2012

Ce alta modalitate mai buna de culturalizare exista pentru cei mici decat educatia creativa? Cei de la Asociatia „De dragul artei” fac posibil un proiect inedit prin care isi propun sa ii motiveze pe copii sa patrunda in lumea muzicii, a dansului si a instrumentelor muzicale si sa se bucure de o vizita interactiva la muzeu.

In cadrul Muzeului National „George Enescu” de pe Calea Victoriei, nr. 141, Bucuresti se va desfasura proiectul Muza. Muzica. Muzeu. Copiii intre 2 si 6 ani sunt invitati sa descopere tot felul de informatii interesante legate de elementele decorative ale Palatului Cantacuzino, muzica si instrumentele care sunt gazduite de acesta, dans si legatura dintre sunet si miscare, etc. Cei mici vor invata prin joaca sa iubeasca si sa inteleaga muzica.

Intrarea si participarea la eveniment costa 6 lei pentru un adult si este gratuita pentru copii. Gasiti mai multe detalii despre inscrieri si activitati consultand website-ul: www.dedragulartei.ro.

Sursa foto: www.artactmagazine.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top