Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care se desfasoara luna Bucurestilor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…in care se desfasoara luna Bucurestilor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/05/2012

Luna Bucurestilor este un eveniment care isi propune sa readuca la viata lumea interbelica a anilor ‘20 si ’30 si este organizat de Fundatia Calea Victoriei in parteneriat cu Cercul Militar National in perioada 9 mai – 9 iunie. Atmosfera perioadei interbelice va fi promovata in capitala prin diverse activitati culturale si reuniuni stilate.

Pe 17 mai are loc proiectia filmului artistic “Doi Vecini” de Geo Saizescu in cadrul salii de cinema a Cercului Militar National. Filmul este de fapt o comedie de moravuri cu actiunea in perioada interbelica, intrarea este libera in limita locurilor disponibile iar in deschidere regizorul Geo Saizescu si actorul Eusebiu Stefanescu vor purta un dialog despre film si actori.

Cel mai interesant moment din luna Bucurestilor este de departe Balul Bucurestiului Interbelic, un eveniment desprins din trecut in care vor exista momente de dans, momente de teatru, masa festiva, premierea celor mai frumoase si interesante costume interbelice, etc.  Balul se va desfasura la Cercul Militar National, in Sala Bizantina si Sala Gotica.

Gasiti mai multe detalii despre activitatile culturale presarate de-a lungul lunii Bucurestiului si despre Bal consultand website-ul: www.balulinterbelic.ro.

Sursa foto: www.oodora.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top