Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde participi la un festival in cinstea sanatatii si relaxarii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde participi la un festival in cinstea sanatatii si relaxarii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/05/2012

Este vorba despre Body Mind Spirit Festival care se va desfasura in perioada 11-13 mai la Brasov. Ca de fiecare data, in cadrul festivalului veti descoperi tot felul de lucruri interesante despre sanatate, conditie fizica, relaxare, cosmetica, frumusete, sport, psihologie si alte domenii de interes.

Puteti participa la workshop-uri gratuite in care veti dobandi cunostinte legate de rolul apei ca nutrient esential, termografie (o metoda neinvaziva de diagnostic), efectul stresului in cuplu, avantajele P77 (un program de echilibrare a microcosmosului din sinea noastra cu macrocosmosul din jurul nostru) si alte informatii despre cele mai noi tehnici de meditatie, despre superalimente si despre modalitatile prin care fiecare dintre noi isi gaseste echilibrul si armonia cu sine insusi.

Festivalul pentru trup, minte si suflet are loc la Brasov, in cadrul Hotelului Aro Palace. Pentru mai multe detalii despre eveniment si pentru inscrierea la workshop-urile gratuite, puteti accesa website-ul: www.bodymindspiritfestival.ro.

Sursa foto: www.kissnews.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top