Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te specializezi in dansuri orientale | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde te specializezi in dansuri orientale

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/05/2012

Pentru cele care se simt bine cand invata ceva nou si care nu au prejudecati, dansurile orientale sunt “un must” pentru petrecerea timpului liber. Puteti participa la workshop-uri de dansuri orientale care se desfasoara in fiecare miercuri in cadrul ceainariei Satya.

La cursurile de dansuri orientale sau “belly dance” veti avea ocazia sa va redescoperiti feminitatea si senzualitatea si, in acelasi timp sa va mentineti tonusul muscular. Dansurile orientale constau in miscari specifice din abdomen si maini, au un efect calmant si relaxant asupra starii de spirit si ajuta la depasirea inhibitiei si a timiditatii. La Satya puteti alege dintre mai multe tipuri de dansuri orientale Bellydance tradiţional, Bellydance modern cu influenţe pop, Dans cu voalul, Dans cu aripi Isis.

Pretul unui workshop este de 30 lei si include o bautura la alegere iar demonstratiile de belly dance vor fi sustinute de Noelia. Gasiti mai multe detalii despre cursurile de dansuri orientale si inscriere consultand website-ul: www.satya.ro.

Sursa foto: www.sadiebellydancer.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top