Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti locuri de munca in PR si Publicitate | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde gasesti locuri de munca in PR si Publicitate

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/05/2012

Daca esti pasionat de PR, marketing, comunicare, publicitate si alte domenii inrudite, iti propunem sa treci pe la PR&AD Fair, un eveniment care se va desfasura in perioada 10-11 mai in Bucuresti si care, fiind singurul de acest tip din tara, te asigura ca vei fi placut impresionat de oferta de job-uri si internship-uri.

Astfel, daca vei lua parte la PR&AD Fair te vei intalni atat cu Agentii de PR si Advertising cat si cu departamentele de Comunicare din diferite asociatii si organizatii non-guvernamentale, toate pregatite cu oferte de colaborare potrivite poate pentru unii dintre voi. Printre agentiile prezente la eveniment se numara: The Institute, Bortun Olteanu, Saatchi & Saatchi PR (prima agentie de profil din Romania), Creative Ideas PR, Ifmagic si altele (le puteti vizualiza pe toate pe site).
Daca te inscrii din timp, poti participa la workshop-ul: “Plan your strategy” care va avea loc pe 11 mai (intre orele 18:00 si 20:00) si in care vei intelege ca o campanie de promovare va avea un succes rasunator doar atunci cand planificarea strategica ocupa un loc important in pregatirea sa. Si pe 10 mai se organizeaza un workshop: “Your first PR campaign” in cadrul caruia ai ocazia sa afli de la specialisti care sunt etapele ce trebuie parcurse in derularea unei campanii.

Gasiti mai multe detalii despre cum va puteti inscrie la workshop-uri si despre ce va asteapta la eveniment consultand website-ul: www.befair.ro sau venind direct la Casa de Cultura a Studentilor (Calea Plevnei 61, sect.1, Bucuresti) pentru a participa la targ.

Sursa foto: stagetwo.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top