Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde devii un super-erou al strazilor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, September 20, 2018

…unde devii un super-erou al strazilor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/05/2012

In perioada 4-5 mai se desfasoara, in Parcul Tineretului cel mai mare Festival  de Cultura Urbana din Romania: Street Heroes Spring Break 2012. Vor avea loc intreceri, se vor practica sporturi urbane, muzica va rasuna peste parc si blocurile din apropiere iar atmosfera va fi foarte relaxata in cele doua zile de festival.

La eveniment vor fi invitati artisti renumiti precum Deliric, Vlad Dobrescu, Carbon, Nwanda, Cedry2k, si Aforic pe 4 mai si Gojira, Unlocka, Sharky, MC Motion Monument pe 5 mai.  Cei mai priceputi in activitati urbane se vor intrece in competitii de rollerblading, skateboarding, BMX si B-boying (un fel de break-dancing). Puteti intra deja in atmosfera evenimentului urban vizionand acest filmulet.

In ambele zile accesul este liber pana la ora 14:00 insa dupa aceasta ora intrarea costa 15 sau 10 lei in functie de ziua in care doriti sa participati. Va avea loc si un after-party sambata in Turbohalle cu acces  dupa ora 23:00 la care invitata va fi trupa Borgore: Puma Social AfterParty Fueled by Burn Studios. Gasiti mai multe detalii despre acest eveniment urban consultand website-ul:  streetheroes.ro sau pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa foto: justcoolpics. com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top