Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde pleci ca voluntar in strainatate, primesti bani de buzunar si castigi experienta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde pleci ca voluntar in strainatate, primesti bani de buzunar si castigi experienta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/05/2012

Daca te numeri printre cei care au cateva luni sau chiar un an liber si isi doresc sa foloseasca acest timp cat mai intelept cu putinta, acest articol este special creat pentru tine! Iti propunem sa calatoresti, sa faci lucruri care conteaza foarte mult pentru altii sau pentru natura, sa te bucuri de diverse culturi, traditii, lumi intregi cu care altfel nu ai fi avut cum sa intri in contact, sa te joci si sa te distrezi cat se poate de mult.

Exista o fundatie (dar nu este singura) care te poate ajuta sa faci aceste lucruri printr-un program de voluntariat. Fundatia se numeste Chance For Life si isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.
Pe scurt, daca ai intre 18 si 30 ani si vrei sa desfasori un stagiu de voluntariat de la 2 luni pana la 1 an in strainatate, poti pleca pe un proiect iar organizatia de primire poate fi aleasa dintr-o baza de date europeana in functie de domeniul/tara dorita. Vei beneficia de:
-    mentor
-    masa, cazare, transport local
-    90% din transportul dus intors prin proiect
-    bani de buzunar in functie de tara
-    cursuri de limba tarii in care merge

Daca esti hotarat sa devii voluntar, in tara sau inafara ei, poti afla mai multe detalii despre Fundatia Chance For Life consultand website-ul oficial: www.chanceforlife.ro sau adresand intrebari la adresa de e-mail iulia.paraschivescu@gmail.com.

Sursa foto: www.tiptoptens.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top