Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te bucuri de muzica buna in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde te bucuri de muzica buna in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/04/2012

Este vorba despre evenimentul EUROPAfest care se desfasoara in perioada 4-19 mai in Bucuresti si care va reuni in capitala peste 300 de muzicieni din 45 tari. Vor fi doua saptamani foarte interesante cu multe concerte, diverse stiluri de muzica, invitati speciali din lumea intreaga, concursuri si activitati inedite.

Faptul ca evenimentul incepe chiar de ziua Europei nu este deloc intamplator, in prima zi vor rasuna ritmuri de jazz, classic si blues. Vor avea loc si doua competitii: Bucharest International Jazz Competition, concurs in cadrul caruia se vor intrece 25 de trupe din mai multe tari si Jeunesses International Music Competition in care 138 de violonisti isi vor etala abilitatile. O alta parte a importanta evenimentului o constituie Caffe Festival, un concept prin care se promoveaza muzica live in spatii neconventionale cum ar fi El Comandante Primer.

Gasiti mai multe detalii despre programul EUROPAfest consultand website-ul celor de la JMevents: jmevents.ro.

Sursa foto: www.fusionjazzer.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top