Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde practici agroturism muzical in weekend, la Portile de Fier | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde practici agroturism muzical in weekend, la Portile de Fier

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/04/2012

Weekend-ul acesta ai ocazia sa faci ceva cu adevarat provocator: sa pleci intr-o minivacanta in care sa participi la un Festival de muzica Rock, sa vizitezi un sat cehesc in Romania si sa admiri peisaje de natura cum mai rar intalnesti. Este vorba despre Festivalul Rocker’s care se desfasoara in satul Garnic (judetul Caras-Severin) in perioada 27-29 aprilie.

Aici ai ocazia sa observi cum si-au pastrat locuitorii satului Garnic obiceiurile si traditiile cehesti si ce gazde primitoare pot fi acestia. Deasemenea te vei putea bucura de muzica live interpretata de formatii precum: Zdob si Zdub, Trooper, Toulouse Lautrec, Grimus, Truda, Melmac Riders, Popasapka si altele. Vor avea loc activitati energizante precum: mountain biking (diverse circuite printre care si unul foarte frumos de 12 km pe traseul Garnic – Carsa Rosie – Garnic ), trekking (drumetii in care veti surprinde o parte din frumusetea Parcului Natural Portile de Fier), rafting pe Nera (veti ramane surprinsi de Cheile Nerei care ofera unul dintre cele mai spectaculoase peisaje din tara), escalada si tiroliana iar pentru senzatii tari pana la capat, te poti caza in aer liber, in camping.

Gasiti mai multe detalii despre festival, locatie si numeroasele posibilitati de distractie si obiective turistice din zona, consultand website-ul oficial al evenimentului: www.rocker-s.ro.

Sursa foto: www.pnportiledefier.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top