Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti ajunge un talent de top | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde poti ajunge un talent de top

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/04/2012

Pe 10 si 11 mai se desfasoara conferinta Top Talents, un eveniment care face parte din programul Talent Network – Top Talents Romania si care isi propune sa adune 300 de tineri cu rezultate remarcabile si motivatie pentru dezvoltarea personala si profesionala demonstrate prin expunerea internationala, rezultatele academice deosebite sau implicarea in activitati extracurriculare/ONG si care isi doresc un job pe masura potentialului lor.

Astfel , daca va numarati printre acei tineri cu rezultate bune, cu expunere internationala si/sau cu implicare in activitati de voluntariat, de exemplu, sunteti mai mult decat invitati sa va inscrieti la eveniment. Participarea este gratuita, puteti recomanda si alti prieteni, avand astfel sansa sa castigati un premiu atractiv: un Ipad 2 Apple.

In cadrul conferintei vei putea interactiona cu acele companii care recunosc potentialul si investesc in dezvoltarea sa, beneficiezi de testare gratuita a abilitatilor cerute de cei mai doriti angajatori de pe piata si primesti un raport personalizat, care iti evidentiaza punctele tari si competentele pe care le poti imbunatati. Vei afla informatii interesante si utile despre Programul Cross Functional Trainee din cadrul Kraft Foods, programele de stagiari in una din cele 4 divizii L’Oreal Romania si despre oportunitatile de cariera din cadrul BRD si Hilti.

Azi este ultima zi pentru inscrieri la eveniment, puteti gasi pe website-ul Top Talents mai multe detalii despre ce presupune inscrierea si ce conditii trebuie sa indepliniti pentru a putea participa dar si despre agenda conferintei.

Sursa foto: www.toptalents.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top