Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde s-a deschis o biblioteca de care suntem mandri | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde s-a deschis o biblioteca de care suntem mandri

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/04/2012

Este vorba despre Biblioteca Nationala a Romaniei care isi sarbatoreste deschiderea incepand cu ziua bibliotecarului si care se bucura de o faima bine meritata de cand s-a imbracat in straie noi. Astfel, sub deviza „O perspectiva asupra culturii – Biblioteca Nationala a Romaniei”, sunteti invitati sa va pierdeti in cele 14 sali de lectura mari ale cladirii si sa o admirati din toate punctele de vedere.

Fiecare din urmatoarele zile are cate o tematica:
-    25 aprilie – bibliotecile de invatamant si rolului lor in educatia formala si non-formala;
-  26 aprilie – bibliotecile specializate si importanta pe care o are cercetarea documentara in orice demers stiintific pertinent;
-    27 aprilie, va fi dedicata statutului si importantei colectiilor patrimoniale din biblioteci, arhive, muzee etc.
In aceste zile veti putea participa, in cadrul Bibliotecii, la vernisaje de pictura, spectacole muzicale pentru copii, momente artistice pregatite de elevi, spectacole sustinute de Circul Globus si veti avea parte de multe alte surprize. Puteti viziona cateva imagini din Biblioteca Nationala a Romaniei aici.

Nu uitati ca aveti nevoie de buletin/carte de identitate sau pasaport si o fotografie tip buletin pentru a obtine gratuit permisul de cititor. Pentru mai multe informatii despre program, colectii si evenimente, puteti consulta website-ul oficial al Bibliotecii: www.bibnat.ro.

Sursa foto: www.radiocluj.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top