Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde intrati in lumea de vis a zmeielor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde intrati in lumea de vis a zmeielor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/04/2012

De 1 Mai ne-am obisnuit sa sarbatorim in fel si chip, la mare, in Bulgaria, la gratar, la iarba verde, in parcuri, etc. Anul acesta va propunem sa participati la un eveniment special care cu siguranta va va cuceri indiferent de varsta: primul Festival de zmeie din Romania. Acesta se va desfasura la Mamaia (Constanta), pe plaja H2O, pe parcursul a patru zile (28 aprilie-1 mai).

Participantii la festival vor fi incurajati sa isi creeze propriile zmeie in cadrul unor workshop-uri in care vor invata atat cum sa proiecteze un zmeu cat si cum sa il inalte. Pentru incepatori este bine de stiut ca zmeiele sunt de mai multe tipuri, pot fi folosite pentru a pune in miscare activitati precum: kite surfing, kite landboarding, pescuirea cu zmeie, kite buggying si un nou sport snow kiting.

Festivalul este deschis pentru toata lumea si promite zmeie de toate formele si marimile, show-uri profesionale de zmeie oferite de invitati internationali si multa distractie si relaxare. Daca doriti sa va implicati ca voluntari, aveti sansa sa puneti umarul la organizarea unui eveniment inedit.

Pentru mai multe detalii despre festival, invitati, zmeie, posibilitati de cazare si oportunitati de voluntariat, puteti consulta website-ul oficial al evenimentului: www.blackseakitefestival.ro.

Sursa foto: www.flickriver.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top