Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se desfasoara saptamana cafenelelor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde se desfasoara saptamana cafenelelor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/04/2012

In perioada 21-26 aprilie aveti ocazia sa participati la un eveniment deosebit organizat cu sprijinul Institutului Francez si Centrului Cultural German din Timisoara: Cafekultour – saptamana cafenelelor. Este un prilej perfect pentru intalniri si discutii interesante in cafenele, baruri, librarii si alte locatii populare in randul tinerilor.

Astfel, in saptamana cafenelelor veti avea parte de muzica, film, teatru si dans, intrare libera la toate evenimentele si o diversitate impresionanta de activitati. Fiecare seara (poloneza, latino-americana, germana, romaneasca, franceza) va cinsti si va promova o anumita cultura prin proiectii de filme documentare, spectacole de teatru, ateliere de luterie si muzica din legume si fructe (un concept unic), sesiuni de dans, concerte si multe alte ateliere si momente artistice.

Trebuie avut in vedere ca participarea la unele activitati, desi este gratuita se poate face doar cu inscriere in prealabil. Gasiti mai multe detalii despre programul si locatiile evenimentului consultand wesbite-ul: www.modernism.ro.

Sursa foto: firmetimis.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top