Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde mergi la o vanatoare de comori prin Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde mergi la o vanatoare de comori prin Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/04/2012

Pare un joc al copilariei insa vanatoarea de comori reprezinta o activitate foarte interesanta daca are loc intr-un oras si nu in curtea bunicilor sau in fata blocului si daca in loc de comori inchipuite veti gasi premii adevarate si va veti distra pe cinste.

Mai aveti 2 zile la dispozitie sa va inscrieti la evenimentul “Treasure Hunt, Misterele Bucurestiului” care va avea loc pe 28 aprilie si care este organizat de Clubul Studentilor din Universitatea Romano-Americana. Concursul se va desfasura in cateva zone istorice din capitala si va pune la incercare abilitatile tehnice, fizice si intelectuale ale participantilor dar va testa si cat de bine cunosc acestia Bucurestiul. Va puteti inscrie cu echipa deja formata sau pe cont propriu, de atmosfera incitanta va putem asigura si nu uitati sa aduceti taxa de 15 lei cand incepe vanatoarea de comori.

Gasiti mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului dar si pe pagina clubului (unde mai aflati si alte informatii interesante precum faptul ca pe 26 aprilie are loc o campanile de donare de sange in incinta Facultatii si o petrecere aniversara in Arcade Cafe).

Sursa foto: www.likeable.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top