Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde asculti si canti Folk fara varsta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, June 18, 2019

…unde asculti si canti Folk fara varsta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/04/2012

In seara de 19 Aprilie, incepand cu ora 20:30, sunteti invitati in Sala de Festivitati a Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Campus Leu, pentru a lua parte la un eveniment cu totul si cu totul deosebit. FOLK FARA VARSTA, este evenimentul cu ocazia caruia Radio Romania Actualitati si Liga Studentilor Electronisti isi propun sa gaseasca noi talente in mediul studentesc.

Tot in cadrul acestui spectacol, va avea loc un concurs de muzica folk, prezentat de Maria Gheorghiu,  in care tinerii talentati vor interpreta atat melodii proprii cat si cover-uri ale pieselor consacrate.  Din juriu vor face parte si invitatii speciali: Ovidiu Mihailescu, Ducu Bertzi, Mihai Nenita, Mircea Vintila  si trupa Tapinarii, care ne vor incanta la randul lor cu binecunoscutele melodii. Evenimentul se anunta a fi unul plin de surprize si momente frumoase, asa ca nu trebuie sa-l ratati.

Avand in vedere ca intararea este libera nu aveti niciun motiv sa lipsiti de la evenimentul FOLK FARA VARSTA. Fanii acestui gen de muzica pot afla mai multe informatii despre ultimele noutati si despre viitoarele evenimente consultand website-ul: www.foreverfolk.com.

Bianca-Mihaela Nica

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top