Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde copiii invata engleza si isi formeaza cultura generala gratuit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde copiii invata engleza si isi formeaza cultura generala gratuit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/04/2012

Revista National Geographic si Fundatia Dan Voiculescu si-au unit fortele pentru a da viata unui proiect (parte din programul “Open Frontiers”) foarte interesant si util pentru cei mai tineri dintre noi. Scopul proiectului este de a-i face pe copii si adolescenti sa exploreze si sa descopere informatii captivante din domenii variate.

Cel mai important este faptul ca micutii vor avea ocazia sa isi exerseze cunostintele de limba engleza si sa acumuleze noi informatii despre lumea inconjuratoare, despre stiinta, evenimente, locuri fascinante si despre oameni importanti, gratuit. Materialele vor face parte din seria de carti educative in limba engleza National Geographic Footprint Reading Library si vor fi puse de asemenea gratuit la dispozitia copiilor. La sfarsitul cursurilor, cei mici vor primi o diploma de participare la curs si materiale educationale din partea Fischer International.

Urmatoarea serie de cursuri se desfasoara in perioada 14-21 mai la sediul Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, pe strada Secerisului nr 31, sector 4, Bucuresti. Gasiti mai multe detalii despre ce presupun aceste cursuri si cum se vor desfasura ele dar si despre cum puteti participa, consultand website-ul fundatiei: www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Sursa foto: www.scenicreflections.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top