Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde descoperiti lumea Disney intr-un mod inedit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde descoperiti lumea Disney intr-un mod inedit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/04/2012

Miercuri, 18 aprilie, aveti ocazia sa participati la un eveniment deosebit in care sa va aduceti aminte de copilarie si de cum v-a fost aceasta influentata de productiile Walt Disney. Evenimentul se numeste “Seara Wagneriana Disney” si va avea loc incepand cu ora 19:00 in cadrul Wagner Maison de la Porcelaine.

Sunteti invitati la o seara de poveste in care veti reflecta la operelor de arta transpuse in animatie alaturi de lectorul Gheorghe Mihai Cosmatchi (specialist in diplomatie culturala, presa si relatii publice, cu o suita de studii de muzeologie, antropologia obiectului si management si politici culturale la Paris). Veti afla mai multe informatii despre lumea Disney precum ce i-a inspirat pe creatorii personajelor precum: Mickey Mouse, Donald sau Winnie The Pooh. De asemenea, in cadrul evenimentului, socializarea va fi la cote inalte, muzica va fi relaxanta iar cocktailurile vor fi pe placul tutror.

Gasiti mai multe informatii despre eveniment si despre temele de discutie consultand website-ul: www.decosieco.ro  iar despre Casa Wagner situata in Cotroceni, Str. Dr. Staicovici 19, consultand website-ul: www.wagnerarte.ro.

Sursa foto: www.inspirationmessages.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top