Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde faci ceva deosebit anul acesta de Paste | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, September 19, 2018

…unde faci ceva deosebit anul acesta de Paste

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/04/2012

Cum ar fi sa iti indeplinesti visul de a zbura chiar de Paste, anul acesta. Cei de la TNT Brothers deschid oficial sezonul de parasutism in perioada sarbatorilor Pascale: vineri 13 aprilie – marti 17 aprilie. Sunt asteptati amatorii de senzatii tari dar si  parasutistii cu licenta sa traiasca momente de adrenalina pura.

Pentru cei mai putin experimentati in ale parasutismului si mai ales pentru cei care sar pentru prima oara cu parasuta, este bine de stiut ca vor fi asistati de instructori calificati la nivel international, acreditati de una dintre cele mai apreciate scoli de parasutism din lume, US Parachute Association. Un salt cu parasuta costa 650 de lei (farafilmare) si 950 de lei (filmare+poze).

Aerodromul TNT Brothers este localizat in Comuna Clinceni (judetul Ilfov), situata la vest de Bucuresti, la 16 km distanta, pe DN 6, soseaua Bucuresti-Alexandria. Gasiti mai multe detalii despre TNT Brothers si despre momentele inedite pe care le poti trai alaturi de ei consultand website-ul: www.tnt-brothers.ro.

Sursa foto: www.tnt-brothers.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top