Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara o vanatoare de oua la un castel in Romania | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, August 19, 2019

…unde se desfasoara o vanatoare de oua la un castel in Romania

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/04/2012

Probabil ca vanatoarea de oua nu este un obicei autentic romanesc insa este atat de distractiv incat a fost imposibil sa nu il preluam de la altii. Cei mici sunt foarte incantati de acest “joc” si de abia asteapta momentul in care se da startul la vanat de oua.

Va propunem un loc inedit in care sa participati impreuna cu cei mici la acest moment al Sarbatorilor Pascale: Castelul Peles. Astfel, sambata, 14 aprilie sunteti asteptati la castel incepand cu ora 11:00, cand va incepe vanatoarea de oua. Copiii cu varste intre 3 si 10 ani vor alerga prin curtea castelului sa gaseasca cele 500 oua vopsite iar la sfarsit, castigatorii vor fi premiati si toti participantii vor primi dulciuri si vor putea vizita castelul gratuit.

Daca nu reusiti sa ajungeti de Paste, mai puteti asista la un eveniment special la castel si pe 21 aprilie, cand sala de concerte a Pelesului va gazdui un recital al tinerilor Veronica Anusca si Mihai Murariu (in cadrul stagiunii „Sunetul Muzicii”). Gasiti mai multe detalii despre evenimentele viitoare, despre colectiile impresionante ale Castelului Peles si despre ce lucruri inedite puteti vizualiza aici, consultand website-ul oficial al obiectivului turistic: peles.ro.

Sursa foto: www.dreamstime.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top