Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde ai sansa sa faci o fapta buna in Parcul Tineretului | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, July 20, 2019

…unde ai sansa sa faci o fapta buna in Parcul Tineretului

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/04/2012

In ultimul timp, din ce in ce mai multa lume se implica in activitatile propuse de organizatiile nonguvernamentale. Oamenii simt nevoia sa faca lucruri bune, sa ii ajute pe ceilalti, sa dea naturii ceva in schimb, sa aduca zambete pe fetele celor aflati in dificultate si sa contribuie cu ceva la bunastarea societatii.

Daca va numarati printre cei care sustin cauzele ecologice, va propunem sa participati joi, 12 aprilie la Campania: “Mai mult verde in Parcul Tineretului”. Prin aceasta campanie de plantare, organizatorii spera sa infrumuseteze parcul cu cel putin 500 copaci ornamentali. Puteti ajuta prin mai multe modalitati: ca voluntar (vei primi drept multumire o diploma de voluntariat, o floare si un tricou din partea ALPAB), ca sponsor (in cazul in care detii o pepiniera, o firma de transport, o florarie sau o cofetarie) sau adoptand un copac (printr-o donatie in ziua plantarii sau printr-un transfer bancar).

Fie ca vrei sa participi la aceasta actiune, fie ca vrei doar sa te informezi despre activitatile celor de la Viitor Plus, poti accesa website-ul: www.copaculmeu.ro. Aici gasesti informatii bine structurate si despre plantarea si ingrijirea copacilor in cazul in care te hotarasti sa plantezi un pom chiar in gradina/curtea proprie.

Bogdana Matei

Sursa foto: www.netglimse.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top