Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vizitezi fabrica iepurasilor de Paste | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde vizitezi fabrica iepurasilor de Paste

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/04/2012

Facem tot ce ne sta in putinta sa le transmitem spiritul sarbatorilor si celor dragi noua dar mai ales copiilor. Fie ca le daruim oua de ciocolata sau le cumparam iepurasi de plus, fie ca ii luam cu noi la biserica, in noaptea de Inviere ne dorim sa ii implicam cat mai mult pe cei mici in activitatile legate de Sarbatori. Pana pe 22 aprilie, ii puteti duce pe copii la Fabrica Iepurasilor, un eveniment foarte dinamic, educativ si distractiv, perfect pentru vacanta si relaxare.

Evenimentul „Fabrica Iepurasilor” este organizat de Hotelul Caro din Bucuresti si presupune o multime de activitati si ateliere interesante pentru cei mici si pentru adulti. In timp ce copiii se vor amuza avand preocupari precum: bucatarie/patiserie, roata olarului, figurine de colorat, confectii jucarii de plus, machete de trenulete, asamblare de bijuterii, incondeiere de oua, croitorie, gatit, parintii vor putea degusta preparate traditionale.

In total sunt 18 ateliere (fiecare cu o durata de 30 minute) pe care le puteti vizita in timpul saptamanii intre orele 13:00 si 21:00 iar in weekend de la 10:00 la 18:00. Moneda folosita in Fabrica Iepurasilor este IepuRONul, aceasta poate fi folosita pentru accesul la jocuri si activitati, precum si pentru achizitionarea diferitelor produse (1 IepuRON valoreaza 5 lei). Gasiti mai multe detalii despre fiecare atelier in parte si despre alte activitati inedite la care puteti participa, pe website-ul Fabricii Iepurasilor.

Sursa foto: www.fanpop.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top