Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde incondeiezi oua alaturi de cei mici, in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 20, 2018

…unde incondeiezi oua alaturi de cei mici, in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/04/2012

In scurt timp urmeaza Sarbatorile de Paste cu oua rosii, cozonac, slujba de Inviere, masa in familie si alte astfel de bucurii mici care compun senzatia de sarbatoare. Si pentru ca, pregatirile se vor aglomera saptamana viitoare inainte de Paste, va propunem sa le dedicati, weekendul acesta, cateva clipe celor mici.

Este vorba despre un eveniment organizat de Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti care presupune un program special de educatie creativa adresat familiilor cu copii între 2 si 6 ani:“Paste luminat si oua de incondeiat”. Programul dureaza o ora si contine o vizita interactiva intr-una din salile de muzeu si un atelier creativ pe parcursul caruia, copiii vor picta oua, se vor juca si vor afla mai multe despre tehnica incondeiatului. Prezenta parintilor este obligatorie avand in vedere ca se doreste a fi un atelier interactiv pentru toata familia.

Taxa de participare pentru o familie formata din 3 membri, de exemplu, este 50 lei. Se vor organiza ateliere atat sambata cat si duminica in functie de varstele copiilor. Pentru programari si alte informatii legate de eveniment puteti consulta website-ul: www.dedragulartei.ro.

Sursa foto: www.123rf.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top