Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te hotarasti repede ce masina, motor sau bicicleta sa iti iei | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde te hotarasti repede ce masina, motor sau bicicleta sa iti iei

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/04/2012

Este vorba despre un eveniment foarte asteptat  care intarzie sa se desfasoare de cativa ani datorita lipsei fondurilor. Evenimentul se numeste SIAMB 2012 (Salonul International Auto-Moto Bucuresti) si se adreseaza atat profesionistilor din domeniul auto cat si publicului larg.

SIAMB se va desfasura pe o suprafata imensa de 9000 m2, in Piata Constitutiei si va gazdui lansarea, in premiera pentru publicul din Romania, a unor noi modele de autoturisme. La salon vor fi prezenti producatori, importatori si distribuitori de autovehicule, componente auto-moto, accesorii tuning, piese de schimb, biciclete si accesorii, specialisti in inchirieri auto, asociatii si organizatii din domeniu, etc. Cateva dintre masinile „vedeta” pe care le puteti admira la salon sunt: Opel Ampera (Masina Anului 2012 in Europa), modelul Isuzu D-Max (un pickup cu cabina simpla sau dubla prezentat in premiera nationala la SIAMB), Wildcat 1000i H.O (Arctic Cat), etc.

Andreea Banica si Loredana vor face totul pentru distractia vizitatorilor, cocktailuri, doze de energizant si alte cadouri vor fi impartite in cadrul evenimentului iar la final se va organiza o tombola la care puteti castiga 1000l combustibil. Pentru cei interesati, vor exista si oferte speciale precum cea de la Avia Motors care ofera cadou clientilor pana la 3 vouchere Remat, la achizitia unui automobil Skoda. Gasiti mai multe detalii despre eveniment, consultand website-ul: www.siamb.ro.

Sursa foto: hotnews.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top