Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vizitezi Targul de Pasti al Bucurestilor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde vizitezi Targul de Pasti al Bucurestilor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/04/2012

Desi targurile se inmultesc in preajma sarbatorilor, va propunem sa participati la unul mai special: “Targul de Pasti al Bucurestilor” care va avea loc in perioada 5 – 8 aprilie si care are obiective mai nobile decat sa isi sature vizitatorii cu preparate culinare sau produse alimentare deosebite.

Produsele traditionale de Pasti nu vor lipsi, in cazul in care visati deja la cozonaci, pasca si oua incondeiate, insa atractia targului va fi mixul de culturi, traditii, mestesuguri adunate din toate colturile tarii intr-un singur loc. Artistii populari din Muntenia, Ardeal, Moldova sau Dobrogea dar si artistii bucuresteni, vor incanta vizitatorii cu produsele lor create cu truda si isi vor arata indemanarea chiar si in demonstratii live. Targul va fi deschis in cele 4 zile intre orele 10:00 si 21:00 si va gazdui evenimente speciale precum: Ziua Mesterului Olar, Iconar, Cioplitor in lemn sau Ziua Mesterului Incondeietor.

Veti avea de asemenea parte de concursuri, expozitii si spectacole pentru toata familia, cursuri de pictura, sculptura si olarit atat pentru copii cat si pentru adulti. Veti putea achizitiona cadouri pentru cei dragi si veti petrece cateva clipe de relaxare in la targul organizat in cadrul Bell’ Agio Casa. Gasiti mai multe detalii despre eveniment sau despre Asociatia (Roi) care il organizeaza, consultand website-ul: roiland.ro.

Sursa foto: thundafunda.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top