Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde intri in contact cu partea culturala a Clujului | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, January 16, 2019

…unde intri in contact cu partea culturala a Clujului

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/03/2012

Clujul este un oras cu peste 300.000 locuitori in care veti gasi multe locuri frumoase de vizitat dar veti observa cel mai bine o dragoste si un respect foarte mare pentru cultura. Un parteneriat intre Tarom / Aeroportul International Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj in acest sens a luat nastere la inceputul lunii martie.

Astfel, timp de 6 luni, din martie pana la sfarsitul lui august, se desfasoara campania: “Descopera Transilvania. Viziteaza cu noi muzeele din Cluj” in scopul promovarii institutiilor muzeale din aceasta zona care au atatea lucruri de spus din punct de vedere al bogatiei culturale. Fiecare pasager al companiei Tarom care va calatori spre Cluj-Napoca pe perioada campaniei va putea vizita gratuit urmatoarele muzee: Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul de Arta Cluj-Napoca si Muzeul Memorial “Octavian Goga” din Ciucea. Gasiti mai multe detalii despre oportunitatea de vizitare a muzeelor consultand website-ul: www.airportcluj.ro.

Daca ati ajuns in Cluj, trebuie sa vizitati si Gradina Botanica „Alexandru Borza„ situata in centrul orasului. Tot in centru va puteti relaxa in Piata Avram Iancu, una dintre cele mai frumoase piete vechi ale orasului Cluj care reprezinta un punct de atractie cheie datorita incarcaturii istorice si culturale.

Sursa foto: www.blitz-imobiliare.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top