Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti sa-ti creezi un website, blog sau forum gratuit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde poti sa-ti creezi un website, blog sau forum gratuit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/03/2012

Este foarte important ca atunci cand, ne decidem sa demaram un proiect online, sa beneficiem de toate elementele necesare dezvoltarii in acelasi loc, respectiv: CMS (Sistem de administrare al continutului), gazduire, FTP, sabloane modificabile, spatiu si trafic nelimitat, etc. Solutii compacte si gratuite de acest tip se gasesc foarte rar iar, in limba romana cu atat mai putin. Noi am gasit o astfel de platforma interesata: uCoz.

Astfel, uCoz este un Website Builder avansat, cu un CMS si gazduire inclusa, prin intermediul caruia se pot construi Website-uri, Bloguri, Portaluri sau Magazine Online, de catre incepatorii sau avansatii in HTML/CSS. Practic, dupa ce va inregistrati, un website poate fi gata in mai putin de 15 minute, prin alegerea unui sablon din cele aproape 300 disponibile. Daca alegeti varianta gratuita, este afisata o reclama in partea de sus a site-ului, dupa 15 zile. Dar, in cazul in care site-ul pe care il realizati este pentru o scoala, liceu, asociatie non-profit sau alta cauza sociala, cei de la uCoz vor elimina reclama.

Puteti urmari si o prezentare video a sistemului, aici. Mai departe, va invitam sa va testati imaginatia, realizand website-uri, blog-uri sau alte proiecte interesante prin: http://www.ucoz.ro/.

Lucian Avadani

Sursa foto: moneyentrepreneur.blogspot.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top