Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde gasesti idei de design interior | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde gasesti idei de design interior

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/03/2012

De obicei primavara ne gandim sa ne construim o casa de vacanta, sa ne cumparam un apartament nou sau, in functie de resurse, sa redecoram spatiul care ne-a gazduit peste iarna si care acum pare plictisitor si nu ne mai incanta cu nimic. Aveti nevoie de o multime de resurse pentru a porni cu entuziasm in lumea designului interior, a constructiilor inovatoare si a decoratiunilor de efect: locuri de unde sa va inspirati, idei multe din care sa le alegeti pe cele preferate, specialisti, surse de finantare, unelte, etc.

Noi va putem ajuta cu primele 2 aspecte. De exemplu, daca doriti sa schimbati ceva prin casa si nu va puteti hotari de unde sa incepeti, puteti alege sa transformati un obiect banal, precum un fotoliu, intr-unul fantastic. Cu ajutorul celor de la Photoliu.com, puteti creea o piesa de mobilier personalizata  care sa va reprezinte si care sa scoata orice camera din anonimat. Fie ca veti opta pentru o tapiterie pictata manual de echipa de artisti plastici de la Photoliu, fie ca veti veni cu varianta proprie de imagine, veti fi uimiti de rezultate si veti avea cu ce sa va mandriti.

Exista un website care se numeste Fresh Home, de unde va puteti inspira pentru planurile marete pe care le aveti in materie de constructii sau de decoratiuni. Daca va abonati la acest site, veti primi in fiecare zi pe email o multime de idei pe care sa le puneti in aplicare.

Bogdana Matei

Sursa foto: www.photoliu.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top