Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde mergi intr-o croaziera exact asa cum ai visat | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde mergi intr-o croaziera exact asa cum ai visat

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/03/2012

Poate in aceasta primavara vei gasi resursele necesare pentru a-ti indeplini un vis pe care probabil multi il au: plecarea intr-o croaziera. Planuirea si bugetarea unei astfel de calatorii nu este simpla dar amintirile pe care le vei purta intotdeauna cu tine, satisfactia de a fi participat macar o data la o astfel de calatorie si bucuria de a vizita mai multe locuri impresionante dintr-o data te vor face sa nu regreti nimic.

Cu ajutorul celor de la CarpaTour, care pun la dispozitie amatorilor de calatorii o multime de variante de croaziere, toata lumea are acces la aceasta varianta mai putin obisnuita de petrecere a vacantei. Printre croazierele prezentate pe site se numara si cateva cu adevarat speciale: Italia (Genova, Napoli, Palermo)-Spania (Barcelona)-Tunisia (Tunis)-Franta (Marsilia) sau Turcia (Marmaris)-Cipru (Limassol)-Israel (Haifa)-Grecia (Katakolon)-Italia (Geneva) sau Olanda (Amsterdam)-Estonia (Tallin)-Rusia (St. Petersburg)-Danemarca (Copenhaga).

Exista si posibilitatea sa va alegeti o croaziera cu avion inclus cum ar fi Mediterana de Vest Italia, Spania, Tunisia, Franta. Pentru aceasta croaziera trebuie sa va hotarati rapid pentru ca plecarea se face pe 1 aprilie din Genova si costa 399 euro / persoana in cabina. Gasiti mai multe detalii despre traseul acestor croaziere si despre navele extraordinare pe care exista nenumarate posibilitati de distractie, consultand website-ul: www.carpatour.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto: www.thetravelerszone.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top