Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde viata este un carnaval in Bucuresti, in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, May 20, 2019

…unde viata este un carnaval in Bucuresti, in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/03/2012

Este vorba despre un loc in care oamenii de obicei se simt bine, se distreaza, danseaza dar si comunica, lucreaza, se implica in proiecte si pun la cale tot felul de initiative interesante cu impact pozitiv in societate. Locul este de fapt o cafenea non-profit (prima de acest fel) care se numeste YPC Café (Young Professionals Club) si care se doreste a fi un spatiu de dezvoltare personala.

La cafenea sunt asteptati tinerii interesati de diverse training-uri, workshop-uri sau petreceri care se organizeaza aici. In spatiul frumos decorat al cafenelei veti intalni persoane dornice de dezvoltare profesionala si personala cu care puteti comunica sau schimba pareri si de asemenea, veti putea petrece momente deosebite participand la lansari de carte, spectacole, jocuri de societate, ateliere, show-uri de stand-up comedy si de improvizatie, etc.

Internetul wireless gratuit si varietatea de carti, reviste si ziare puse la dispozitie de cei de la Young Professionals Club sunt alte avantaje de care puteti beneficia facand o vizita la cafenea. Printre evenimentele viitoare organizate la YPC Café se numara si: “Voulez vous danser avec moi?” (in aceasta seara, incepand cu ora 21:00 veti fi intampinati cu muzica franceza live, dans si proiectii de filme), “La vida es un carnaval!” (sambata, incepand cu ora 20:00 va puteti exersa pasii de salsa), Seminar Obiceiuri Mentale (27 martie), Russian Live Night (30 martie), etc.

Gasiti mai multe detalii despre conceptul de cafenea non-profit dar, mai important, despre multitudinea de evenimente utile sau distractive care se organizeaza aici (pe Str. Crisana nr. 21), consultand website-ul oficial: www.ypccafe.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto: www.360tour.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top