Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vei fi cucerit de orasul valsului | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 19, 2019

…unde vei fi cucerit de orasul valsului

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/03/2012

Este vorba despre un oras situat intr-o tara foarte apreciata in toate anotimpurile: iarna pentru nenumaratele posibilitati de practicare a sporturilor pe zapada si pentru servicii de o calitate superioara iar pe timp calduros pentru felul in care te invita sa te bucuri de cultura, muzica, arta vizitand obiectivele turistice sau participand la unul dintre evenimentele organizate in centrele sale culturale.

Viena, capitala plina de savoare a Austriei si orasul valsului se deschide in fata turistilor si asteapta sa fie admirata pentru frumusetile sale arhitectonice precum: celebrul Dom al Sf. Stefan (Stephansdom), Palatul Imeprial (Hofburg), Scoala Regala Spaniola de Calarie (Spaniche Hofreitschule), Biblioteca Nationala (cu una dintre cele mai valoroase colectii de papirus din lume), Muzeul de Arta (Kunsthistorisches Museum) si cel de Istorie Naturala, etc.

Apropo de arta, anul 2012 este numit Anul Klimt in cinstea unuia dintre cei mai renumiti pictori ai Austriei care ar fi implinit 150 de ani: Gustav Klimt. Artistul si tabloul sau faimos „Sarutul” (care este expus la Muzeul Belvedere) au marcat inceputul „Modernismului” si au schimbat viziuni si standarde.

Gasiti mai multe detalii despre Austria, despre ce puteti vizita, cum trebuie sa va planificati excursia, ce evenimente se mai organizeaza in viitorul apropiat si ce puncte de atractie nu trebuie sa ratati, consultand website-ul: www.austria.info. De asemenea, daca doriti sa va cumparati bilete de avion catre Viena puteti consulta website-ul: www.paravion.ro pentru cele mai bune oferte.

Sursa foto: www.wt-fischbacher.at

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top