Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde participi la un “targ de frumusete” | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde participi la un “targ de frumusete”

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/03/2012

Probabil ca aspectul fizic nu conteaza atat de mult precum inteligenta, sufletul, personalitatea, etc, dar asta nu inseamna ca trebuie sa il neglijam si ce moment poate fi mai potrivit sa ne gandim la frumusete decat inceputul primaverii. Este timpul sa schimbam ceva, putem incepe cu alimentatia, cu stilul de viata si putem termina cu atitudinea sau starea de spirit.

Un eveniment care ne poate ajuta sa ne decidem ce dorim sa schimbam este Targul de tendinte Estetix, care se desfasoara in premiera in perioada 23-25 martie in Piata Constitutiei.  La targul de beauty vor veni cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori de servicii din domeniu, dornici sa impartaseasca vizitatorilor, informatii despre ultimele noutati, trenduri si tendinte in materie de frumusete. Vor avea loc lansari de produse noi, demonstratii de aerobic si fitness, diagnosticari gratuite, concursuri si spectacole deosebite.

Vizitatorii targului, interesati de arii precum: Wellness & SPA, Make-up & Hair Style, Fitness, remodelare corporala, Tattoo Studios, Clinici medicale dermatologice si de chirurgie estetica, saloane de bronzare, cabinete stomatologice, produse naturiste vor putea beneficia si de reduceri oferite la diverse standuri.

Gasiti mai multe detalii despre targ, consultand website-ul: www.estetix.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top