Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vizitezi o tara vecina plina de surprize frumoase | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde vizitezi o tara vecina plina de surprize frumoase

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/03/2012

Este vorba despre Ungaria, o tara care isi pune in valoare foarte bine obiectivele turistice si care isi trateaza turistii cu respect. Indiferent ca mergeti la Spa intr-o locatie din Ungaria sau ca vizitati capitala sa fermecatoare, veti ramane cu o impresie placuta si cu o dorinta puternica de reintoarcere.

In Budapesta nu aveti cum sa va plictisiti datorita obiectivelor turistice prezente la tot pasul. Daca aveti ocazia sa vizitati acest oras superb, nu trebuie sa scapati din vedere principalele atractii: Parlamentul (a 3-a cladire ca marime din lume), Palatul Regal (construit in stil gotic, palatul gazduieste trei muzee: Muzeul de Istorie a Budapestei, Galeria Nationala a Ungariei si Muzeul de Arta Contemporana), Piata Eroilor (unul dintre cele mai populare obiective turistice ale Budapestei). De asemenea in plimbarile pe strazile orasului nu uitati sa va opriti pe Podul cu lanturi unde privelistea este incantatoare si daca aveti suficient timp, puteti sa vizitati si principalul loc de recreere al locuitorilor capitalei: Insula Margareta unde puteti admira cea mai mare fantana din Budapesta.

Iata cateva variante de petrecere a unei mini-vacante in perioada 29 aprilie – 1 mai propuse de Agentia de turism Eximtur:

-    La Hotel RAMADA RESORT AQUAWORLD 4*  in Budapesta
-    La Hotel AURUM 4* in Hajduszoboszlo
-    La WELLNESS HOTEL 4* in Gyula

Pentru mai multe detalii despre posibilitatile de petrecere a unui sejur in Ungaria dar si in alte destinatii minunate, puteti consulta website-ul Agentiei Eximtur.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top