Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara competitia RoboChallenge | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde se desfasoara competitia RoboChallenge

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/03/2012

Daca te numeri printre pasionatii de electronica, te vei bucura sa participi la un eveniment in care excelenta si originalitatea in acest domeniu vor fi premiate si aplaudate. Evenimentul se numeste RoboChallenge si se desfasoara pe 21 martie in Aula Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, incepand cu orele 14:00.

Daca vei participa la eveniment, vei avea ocazia sa urmaresti o adevarata lupta pentru suprematie data intre robotii  construiti de studenti iscusiti sau sa vizionezi un meci de fotbal atipic in care jucatorii vor fi niste robotei. Robochallenge este o competitie ce se adreseaza in special studentilor pasionati de partea practica a unui proiect, dar si celor dornici sa invete mai multe. Concursul consta in construirea unor roboti autonomi, capabili sa se confrunte cu ceilalti roboti in cadrul celor 4 mari probe, fiecare echipa avand posibilitatea de a alege sa participe la una sau mai multe dintre probele gandite de organizatori: Robo-Sumo, Mini-Sumo, Robo-Football, Line Follower. Concursul vine ca o completare la partea teoretica ce se invata in cadrul facultatii, este modul prin care studentii pot face ceva placut si util folosind cunostintele teoretice.

Concurentii vor avea parte de recompense pe masura eforturilor depuse, iar echipele clasate pe primele locuri vor avea sansa de a participa la etapa urmatoare a concursului, care va avea loc in luna aprilie. Gasiti mai multe detalii despre acest eveniment consultand website-ul: www.robochallenge.ro.

Bianca Nica

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top