Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde intri intr-un laborator de dans | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, June 25, 2019

…unde intri intr-un laborator de dans

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/03/2012

In acest weekend, pasiunea voastra pentru dans va fi pusa la incercare prin organizarea unui eveniment inedit: un laborator deshis de dans. In acest proiect, organizatorii isi propun sa evidentieze toate etapele de creatie prin care trece un coregraf sau un dansator si care publicului ii sunt de obicei straine.

Asadar, duminica, 18 martie, incepand cu ora 19:00 se va desfasura evenimentul: Laborator deschis in cadrul caruia veti putea urmari cativa tineri studenti la Coregrafie UNATC dand ce au ei mai bun in miniaturi coreografice create pe diferite partituri muzicale. Prin participarea la acest proiect organizat in premiera in “Cartierul de dans”, veti lua parte la inceputul carierei unor coregrafi de succes.

In cadrul laboratorului, vor fi proiectate si o serie de scurtmetraje marca Philippe Decouflé pentru a fi supuse discutiilor. Artistul are un stil unic prin care combina coregrafia, dansul cu pantomima, circul, muzica, live, etc.  Puteti vizualiza aici un filmulet pentru a intelege mai bine, de ce Decoufle este unul dintre cei mai apreciati specialisti din domeniu. Gasiti detalii despre eveniment, consultand website-ul Cartierului de Dans.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top