Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti dai seama cate avantaje ai daca studiezi in strainatate | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde iti dai seama cate avantaje ai daca studiezi in strainatate

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/03/2012

Weekendul acesta aveti sansa de a pune la cale un plan maret pentru viitor: studii in strainatate. Fie ca doriti sa urmati un program de licenta sau unul de masterat, la Targul de educatie RIUF 2012 aveti de ales intre nenumarate oferte propuse de peste 100 expozanti din peste 15 tari.

Targul se va desfasura in perioada 17-18 martie la Bucuresti iar apoi in tara, pe 20 martie in Timisoara si pe 22 martie la Iasi. In cadrul evenimentului vor fi demolate mituri precum: “invatamantul inafara este prea scump” sau “doar elevii cu note foarte mari pot pleca in strainatate”. Vor fi tari reprezentate la targ precum Danemarca si Suedia, in care invatamantul superior este gratuit iar in celelalte exista posibilitatea aplicarii pentru burse. Pe langa acest aspect, ofertele de studii prezentate la RIUF se adreseaza mai multor categorii de elevi/student nu doar celor cu medii foarte mari.

Puteti consulta programul evenimentului si va puteti inscrie la workshop-urile despre educatie internationala si nu numai, consultand website-ul targului: http://www.riuf.ro/index.php.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Cazare says:

    Mereu am avut senzatia ca numai copii din familii foarte bogate au sansa sa studieze in strainatate, si cei saraci doar daca se spetesc sa obtina o bursa.

home | top