Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde stabiliti urmatoarea vacanta beneficiind de oferte speciale si reduceri | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 19, 2019

…unde stabiliti urmatoarea vacanta beneficiind de oferte speciale si reduceri

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/03/2012

Vacantele planificate din timp sunt de obicei cele mai reusite, puteti obtine cea mai buna vedere din hotel, aveti reducere pentru plata inainte de termen, gasiti loc in statiunea favorita si, in final, sunteti motivati, munciti mai cu spor si parca sunteti si mai bine dispusi pana la momentul plecarii.

Sfarsitul acestei saptamani este un moment prielnic pentru a va face planuri de vacanta deoarece in perioada 15-18 martie se desfasoara Targul de Turism al Romaniei la Romexpo. Aici veti gasi nenumarate oferte interesante ale agentiilor de turism, discount-uri si reduceri acordate pe loc sub forma conceptului de “instant booking”. De asemenea, veti putea participa la activitatile conexe de pe parcursul targului cum ar fi petrecerea Braziliana organizata de Ambasada Braziliei sau  diverse discutii deschise despre turismul balnear, turismul social in Costa Brava, dezvoltarea turismului la Piatra Neamt, prestarea curata in turism, etc. Posibilitatile de petrecere a urmatoarei vacante sunt nelimitate pentru ca la targ veti gasi circuite, destinatii exotice, programe pentru turism de aventura, turism cultural, rural si de business, croaziere, turism de tratament balnear si altele.

Gasiti mai multe detalii despre programul targului de turism si despre agentiile, institutiile, hotelurile, pensiunile participante consultand website-ul oficial al evenimentului: targuldeturism.ro.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top