Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde tii orice dieta vrei, fara batai de cap | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde tii orice dieta vrei, fara batai de cap

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/03/2012

De fiecare data cand ne hotaram sa tinem o dieta, se gasesc cateva motive pentru care suntem nevoiti sa renuntam la planurile noastre de slabire sau mentinere in forma. Printre aceste lucruri care ne impiedica sa ne punem in aplicare planurile se numara: lipsa timpului necesar pregatirii alimentatiei potrivite sau diete cu prea multe detalii greu de urmarit si inteles. De ceva timp, insa chiar si aceste argumente sunt doar “scuze” pentru ca exista o firma de catering care “livreaza diete”.

Este vorba despre “Diet To Go”, un concept care porneste de la diete consacrate. Astfel, cei de la Diet To Go, nu se rezuma doar la a recomanda modalitati miraculoase de slabire ci merg mai departe livrand meniuri create pe baza unor diete deja incercate de sute de persoane si care dau rezultate reale. Aveti de ales intre: dieta vegetarian de post, dieta ovo-lacto-vegetariana, dieta “usor de tinut” (bazata pe principiile Scarsdale), dieta de 13 zile (bazata pe principiile dietei de schimbare a metabolismului), dieta de mentinere (bazata pe principiile dietei Montignac).

Livrarile se fac de 2 ori pe zi pentru cele 3 mese iar plata se face online cu cardul, in plus puteti comanda si un “tester” pentru a va convinge de calitatea si gustul preparatelor. Gasiti mai multe detalii despre Diet To Go, consultand website-ul: www.diettogo.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top